The meeting past and present how combine old building with modern pavilion

636275174052387256 16 The Whitney Museum
reklam

reklam

The meeting between the past and the present: how to combine the old house with a modern pavilion
The wooden curved extension characteristic of this beautiful house was built in the early 20th century in a suburb of Melbourne. She successfully cleans the line between indoor and courtyard spaces through glass doors, walls and wood cladding. The owners of the house wanted a way to expand the space to arrange a meeting place with guests and friends.

By performing this task, architect Linda Simons took over from the company LSA Architects, which is designed and presented to the homeowner a complete project. One of the owners is a professional chef, so the premise was a professional and multifunctional kitchen. Simon's customer satisfaction satisfies the wishes of customers and adds the project a spacious pantry with lots of cabinets, double sinks and a place to find first-class kitchen equipment. The kitchen can be both open and has a common space with a living room, and ended with sliding double doors.

The house has three bedrooms, bathroom parents, adjacent to their bedroom and bathroom for children and guests, living room and study. They can be accessed from a central corridor that also leads to the backyard and new luxury annexes. The owners of the house are very pleased with the end result, after all, managed to combine the beauty of the old house and the functionality of modern living. Short summary: In the house live: a married couple with two childrenPlats: East Malvern, MelbourneMate: 3 bedrooms and 2 bathroomsThe main task of the architect Linda Simon's modern annex in the backyard. During the project preparation, it is always thought of not destroying the beauty of the old building, located in the historic district of eastern Malvern, called Gascogne Manor. From the main entrance of the house has not lost its original shape and original shape, but comes from the farm, the guests into another world, completely modern and unique. In the living room and dining room, which is now in the annexe distinctly twisted shape, wooden panel from Tasmanian oak. It is where old meets in the form of an old house from the beginning of the 20th century and the new in terms of ultramodern extension.

The connection between the old house and the new pavilion

new pavilion

The living room is separated from glass pool doors that protect people in the living room and pavilion of the water jet. The design and location of the seat extension let you take guests come here and have fun all year long, as it is protected against the weather and wind, but is available for fresh air and light. The family uses the pavilion as the porch and the dining room.

White furniture rounded shapes have been acquired by the owner at home during his trip to Milan for the fair. Coffee table is illuminated from the inside at night, perfect for summer evenings. Right at the dining table is completely in the white kitchen, in the heart of the extension, so Simon has paid special attention to it. The kitchen is of great importance to the family, especially the head because he is a professional chef who manages all modern equipment and appliances, and appreciates natural materials, including marble, the surface and a protective apron. The kitchen is at the intersection of the living room, dining room and exterior areas, including the garden and the pool, it is like the link.

The dining room is located between living room and kitchen, these three zones flank the pool. The whole extension is very well lit by large windows and white walls.

Kitchen and pantry

In view of the lights and marble countertops, the cabinets provide a beautiful shine. Thoughtful design Almost all equipment in the kitchen is hidden, but always ready to work. It can be noted built-in refrigerators, plenty of cupboards and drawers for pots and pans, as well as plenty of space, which is separate from the kitchen double doors.

When the doors open, from the kitchen you can see helapentry. But since it is separated from the kitchen, the room is maintained perfectly in order. The storage room has a spacious compartment for storing wine. There is also an additional work area, where you can also cook. It is the parents preparing children for breakfast and snacks for a quick snack. If you are in the sink, Simons Dunkers established dual sinks and dishwashers in the event of mass parties. She decided in the pantry did not deviate from the common view of kitchen design, and also set up marble worktops.

Living room with a pool behind glass

Next to the kitchen and a large pool lounge. For its interior, Simons chose subdued but warm colors. Gray sofa was delivered from Italy – it's low, but long, a good place for family and guests, if they decide to watch TV. TV and fireplace mounted in wall cabinet with dark glass doors, which not only reflect the view from the window, visually expand the space, but also as if solved in it. is a little further from the wall rack made of dark wood, and there are also boxes that store audio and video equipment.

Living room in the annex

Old and new

The entire extension is L-shape, with a living room and a kitchen located in one side and curved in the other pavilion. This was deliberately made to the living room and the kitchen was a very bright, as this part looks for southern extension. In addition, the pool area, which is reflected in the large windows, is also a light source for the living room.

Pool with terrace

Links are clearly visible from the garden. Well, you can distinguish its basic elements: white curved pavilion lined with wood, square metal frame and gray living room terrace. It is from this angle can also see indoors exit from the house to the farm.

house plan

patio

When the homeowner bought the house, the innkeeper engaged in the garden and planted some trees and shrubs. Today he sees big thanks to the landscape's design. Garden at the house in contrast to the low bushes in the rear courtyard.

STAINED GLASS

At the entrance door and a window decorated with original stained glass windows. In addition, after the expansion of the floor in the building, namely in the corridor, it changed to the same as the one in the new addition. The house has three bedrooms and one studio, which can be considered the fourth bedroom.

bedroom